Telèfon

93 885 50 90
Descarregueu la vostra revisió
Contacte
Localització
Carrer Torelló, 37-39, baixos
08500 Vic, Barcelona
Telèfon
938 85 50 90
Segueix-nos

Qui som?

Des de 2005

Qui som?Treballem per a tu des de 2005

Eix Prevenció, S.L està format per un conjunt de Tècnics en Prevenció de Riscos Laborals i Personal Sanitari, amb l’objectiu comú d’aportar tots els coneixements i l’experiència necessària a les empreses amb l’objectiu de reduir-ne la sinistralitat i augmentar-ne la productivitat.

Eix Prevenció, S.L està acreditat per actuar en totes les disciplines preventives:

  • Seguretat en el Treball
  • Higiene Industrial
  • Ergonomia i Psicosociologia
  • Vigilància de la Salut.

Missió

La nostra missió és ajudar a les empreses a prevenir els riscos laborals i millorar la salut i benestar dels seus treballadors, posant a la seva disposició un equip humà de Tècnics en Prevenció de Riscos Laborals i Personal Sanitari amb la millor formació i experiència i compromès en aquests objectius.

Evitem els riscos

En el nostre dia a dia en el món laboral, ens trobem exposat a riscos diversos: derivats de la seguretat, de la higiene industrial, de l’ergonomia i psicosociologia.

Des d’Eix Prevenció, Servei de Prevenció de Riscos Laborals acreditat per la Generalitat de Catalunya, SP096B, us volem oferir l’assessorament necessari  per tal de donar compliment a la Llei 31/1995, RD 39/1997 i tota la legislació addicional vigent en matèria de Prevenció de Riscos Laborals.