Telèfon

93 885 50 90
Descarregueu la vostra revisió
Contacte
Localització
Carrer Torelló, 37-39, baixos
08500 Vic, Barcelona
Telèfon
938 85 50 90
Segueix-nos

NOU SERVEI: XERRADES SECTORIALS EN PRL

NOU SERVEI: XERRADES SECTORIALS EN PRL

I N F O R M A C I Ó , F O R M A C I Ó  P E R   A  C L Ú S T E R S. 
Jornades tècniques compactes (mitja jornada) enfocades a presentar i debatre l’actualitat en Prevenció de Riscos Laborals. Amb clar esperit cooperatiu, cerquem altres professionals tècnics complementaris i empreses inspiradores del sector al qual ens enfoquem, per tal de donar una visió 360º. Actualment estem treballant amb un col.lectiu del sector porcí i amb una agrupació de comerciants, ambdós líders d’opinió en els seu context professional.
Les propostes a mida tenen molt en compte les necessitats específiques de cada col·lectiu, ja siguin relacionades amb l’estar al dia, la millora continua o l’excel.lència en bona praxis. En funció de la demanda, dissenyem programes que donen resposta a les necessitats específiques del col.lectiu. Per a construir cada proposta informativa/formativa es duu a terme una tasca de cooperació i comunicació amb l’entitat per tal d’ajustar al màxim les accions als interessos i necessitats detectades.
Apostem per a aquest nou servei, perquè creiem que treballar al costat dels col.lectius professionals aconsegueix un avanç conjunt, un empoderament grupal, una sensació d’acompanyament i empatia. Es creen unes sinèrgies que pels components són molt enriquidores. Treballant des de la proximitat de know how i geogràfica. 
 
CONSULTA’NS SENSE COMPROMÍS i COMENCEM A ORGANITZAR LA VOSTRA?